Неділя, 05.05.2024, 03:58
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » Архів матеріалів

Они хотят славы и положение Димы Билана. Для этого готовы: работать, работать и еще раз работать! Нам удалось пообщаться с ребятами из кременчугской группы «Легион» и даже напроситься с ними на Ямайку!

 

Когда и как возникла группа?< ... Читати далі »

Переглядів: 671 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 18.11.2008 | Коментарі (2)

Півгодинне спізнення на власну прес-конференцію, королівське розташування (звьозди сидять – журналісти стоять) та десятихвилинне спілкування з пресою. От тільки, більшість часу пішла на з»ясування відносин у колективі...

 

... Читати далі »

Переглядів: 1258 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 18.11.2008 | Коментарі (2)

Партнерскими организациями общеукраинской кампании «Толерантность как путь в Европу» были проведены опросы молодежи на тему толерантности.

Анкетирования проводилось в 19 городах 13 областей Украины (Львовская, Винницкая, Сумская, Луганска, Ровенская, Одесская, Полтавская, Кировоградская, Хмельницкая, Ивано-Франковская, Херсонская, Черновицкая и Черкасская обл..) и охватило 906 молодых лиц.

Опрос осуществлялся по выборке, которая репрезентует школьную и студенческую молодежь возрастом от 13 до 25 лет методом личного интервью непосредственно в учебных заведениях.

Главной целью опроса надо было узнать, как современная украинская молодежь относится к понятию «толерантность», или ощущает себя толерантной личностью, или согласна мириться с другими взглядами любого человека и т.п. .

Так вот, знакомимся с результатами. Среди опрошенных нами молодых людей 75,99 процентов считает, что толерантность - это взаимное уважен ... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 13.11.2008 | Коментарі (0)

В результате взрыва в университетском общежитии в городе Монпелье на юге Франции получили легкие ранения девушка и парень из Украины, молдаванин и армянин, двое россиян пострадали серьезно.

Как сообщает K'Kapital, взрыв прогремел утром в среду в комнате, где студенты праздновали день рождения. По предварительным данным, взрыв произошел в результате манипуляции с химическими веществами. В помещении были обнаружены вещества, используемые для изготовления взрывных устройств: нитрат калия, алюминиевая пудра, каустическая сода, азотная и серная кислоты.

Полиция предполагает, что молодые люди, находясь в нетрезвом состоянии, пытались изготовить самодельное взрывное устройство. При этом представители французских правоохранительных органов полагают, что в данном случае вряд ли речь идет террористических мотивах. Скорее всего, молодые люди, обладая некоторыми познаниями в области химии, хотели попробовать изготовить самодельную бомбу.

По данным полиции, на месте пришествия ... Читати далі »
Переглядів: 678 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 13.11.2008 | Коментарі (0)

Чорти, відьми, чорні коти… темні маги та їхні помічники – усі вони збираються лише раз на рік, коли святкують день усіх святих – Хеловін. Цього року місцем шабашу було призначено НК «Зебра».

 

Хазяїн та його прибічники

 

Заялож ... Читати далі »

Переглядів: 766 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 04.11.2008 | Коментарі (0)

Сонливість, поганий настрій, відсутність бажання щось робити – усе це в психології прийнято називати «Синдром осіннього настрою». Особливо агресивні психологи вживають інший термін – «Осіння хандра». Проте сенсу виразу це не змінює.

Осіння хандра – це звичайна реакція ощасливленого літом організму на дощ, прохолодну температуру та відсутність пляжів.
«Виходити з дому не хочеться, а коли вже вийшов – поспішаєш швидше додому – у насиджені крісла біля телевізорів, або ще краще – назад у тепле ліжечко з м’якенькою ковдрою. Тротуарами ходять виснажені, похмурі люди. Майже ніхто не усміхається… А ти відчуваєш, що повільно, але впевнено, їдеш з глузду… Хочеться якось розважитись, знову навчитися сміятися, але чомусь не виходить.»
Саме так описують стан своєї недуги більшість жителів міста. До речі, саме горожани найбільше страждають від цієї пори року – адже окрім загального природного фону вони відчувають на собі ще й похмурість сірих багатоповерхівок. І виходить по ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: Юлія_@_Angel | Дата: 22.10.2008 | Коментарі (3)

Це спілкування проходило в рамках спортивно-музичного заходу «Мазепа. Made in Ukraine». Дійство було організоване 4 жовтня у київському Палаці спорту Всеукраїнським Громадським рухом «Не будь байдужим!».

Взагалі концерт – це лише один із заходів, який проходить в рамках кампанії, яка, до речі, є найбільшою за всю історію Руху. Починаючи з вересня цього року оголошено конкурс творів «Хто для мене Іван Мазепа?» серед школярів 8-11 класів у понад 40 містах України.
Кременчук – одне з тих самих міст. Саме тому минулої суботи делегація кременчужани вирушила до міста Києва на грандіозне зібрання волонтерів акції та просто бажаючих долучитися до української культури – концерт «Мазепа. Made in Ukraine».

Прес-конференція
Розмову з журналістами організатори запланували буквально за кілька хвилин до початку концертного дійства. Можливо саме ... Читати далі »
Переглядів: 709 | Додав: Юлія_@_Angel | Дата: 22.10.2008 | Коментарі (1)

Покинуті будинки, недобудовані висотки, напіврозвалені дитячі садки... Звичайні перехожі оминають їх стороною, але не сталкери.

Дещо про сталкерів

Сталкер – людина, що добре орієнтується в місцях, які по тим чи іншим причинам є забороненими або маловідомими основній масі населення: підземелля, покинуті території і т.п.

В перекладі з анг. Stalker означає «мисливець, настирний переслідувач». Від stalk – підкрадатися. Це слово отримало широке розповсюдження після виходу роману братів Стругацьких «Пикник на обочине» (1972) та фільму Андрія Тарковського «Сталкер» (1980). У романі Стругацьких сталкерами називають людей, що займаються небезпечною і незаконною справою – пошуком і виносом з «Зони» артефактів неземного походження. Для більшості людей слово «сталкер» назавжди залишиться назвою однойменної гри. Та зараз ігромани надають перевагу не комп’ютерним іграм, а рольовим. Перша страйкбольна гра «S.T.A.L.K.E.R» відбу ... Читати далі »
Переглядів: 734 | Додав: molodijkav | Дата: 13.10.2008 | Коментарі (2)

Гуртожиток… Під час промовляння цього слова у студентській спільноті мною помічено: двоє здригнулися, одна дівчина загадково посміхнулась, троє здивовано повернули голову у мій бік та один хлопець мало не захлинувся чаєм, який того моменту саме вживав у якості обіду. Отож я вирішила розібратися – що воно таке – студентська «общага». Після тижневого вештання гуртожитками і спілкування із тамтешніми жителями з’ясувалося наступне: проживання у цих «теплицях студентства» схоже чи то на комунізм, коли усе спільне і ніхто не від кого не криється, чи то на «Зоряні війни» Джорджа Лукаса. Чому? Зараз спробую пояснити…


Епізод Перший: Прихована загроза

Вахтер…Це тільки у піснях про всякі там білі шпалери та чорний посуд вахтера люблять, поважають і чмокають, а у житті… У справжньому гуртожитковому існуванні ці «тітоньки на вході» спричиняють лише клопіт та розлад шлунку. У особливо клінічних випадках – гикавку після че ... Читати далі »

Переглядів: 712 | Додав: molodijkav | Дата: 13.10.2008 | Коментарі (0)

30-31 серпня поточного року у нашому місті пройшли змагання за Молодіжний Кубок Полтавської області з пляжного футболу. Хороша гра, показ мод, позитивний настрій – саме так минули ці два дні для кременчужан.

Відкриття чемпіонату

Незважаючи на погану погоду та мокрий пісок, 30 серпня о 11 годині стартували змагання з пляжного футболу. Перший день ознаменувався днем народженням Світлани Пищити - голови Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій. Тому настрій у присутніх був подвійно святковим. Організаторами свята виступили: Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій за підтримки міського голови, відділ у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації. Всього у змаганнях приймали участь вісім команд з різних куточків Полтавської області: «МПК» (м.Кременчук), СК «Антонівка» (с.Усівка, Пирятинський район), «Удай» (с.Велика Круча, Пирятинський район), «Штурм» (с.Садки, Кременчуцьк ... Читати далі »
Переглядів: 746 | Додав: molodijkav | Дата: 13.10.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 »