П`ятниця, 03.05.2024, 22:43
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » 2008 » Жовтень » 13 » Свято пляжного футболу у Кременчуці
Свято пляжного футболу у Кременчуці
14:20
30-31 серпня поточного року у нашому місті пройшли змагання за Молодіжний Кубок Полтавської області з пляжного футболу. Хороша гра, показ мод, позитивний настрій – саме так минули ці два дні для кременчужан.

Відкриття чемпіонату

Незважаючи на погану погоду та мокрий пісок, 30 серпня о 11 годині стартували змагання з пляжного футболу. Перший день ознаменувався днем народженням Світлани Пищити - голови Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій. Тому настрій у присутніх був подвійно святковим. Організаторами свята виступили: Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій за підтримки міського голови, відділ у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації. Всього у змаганнях приймали участь вісім команд з різних куточків Полтавської області: «МПК» (м.Кременчук), СК «Антонівка» (с.Усівка, Пирятинський район), «Удай» (с.Велика Круча, Пирятинський район), «Штурм» (с.Садки, Кременчуцький район), «Ульянівка» (Гребінківський район), «Юність» (Машіївський район), «Старт» (с.Денисівка, Оржицький район), «Круїз» (с.Чапаївка). Матчі були поділені на два тайми по десять хвилин з переривом на 5 хвилин. Кожна команда мала право на протязі гри взяти один тайм-аут. Судив гру почесний гість Стрижак Ю.М. МС Шевченко та МС Projector підготували цілу розважальну програму, якою не дали засумувати ні глядачам, ні самим футболістам. Лише до п’ятої години вечора стало відомо, хто ж з команд прийматиме участь у фінальній грі. Цими щасливчиками стали «Удай», «Штурм», «Старт» та «Юність».

Показ мод

Відбір у фінал минув і попереду запекла боротьба. Емоції зашкалили. Всіх хвилювало запитання: хто отримає кубок чемпіона? Щоб якось розрядити атмосферу, чарівні кременчужанки під керівництвом Світлани Пищити, провели пляжне дефіле. Матеріалом для створення колекції «Я его слепила из того, что было» стали: скотч, пакети, газети, диски та клей. Та і тут були свої ляпсуси. Перед самим показом почали масово хворіти моделі та десь зникати речі. Враховуючи те, що підготовка до показу тривала два місяці, відміняти його було б дуже прикро. Особливо для організаторів. Врешті-решт, все стало на свої місця і дійство таки відбулося. Доки Світлана Пищита сяяла від щастя, дивлячись на моделей, ведучий пропонував присутнім придбати оригінальні наряди за гривню дев’яносто у новоспеченого кутюр’є. Навіть номер телефону продиктував, за яким варто звертатися. Щоправда, деякі цифри замінив на стандартіне «пі». З усіх речей найбільше виділялася біла сукня нареченої, яку нам продемонструвала Аліса Стрюк-Сябо. Впринципі, за неї найбільше й хвилювалися. На виготовлення цього шедевру знадобилося три упаковки білосніжних пакетиків. Шкода, але весільний букетик, який дівчина всю ніч вкривала блискучими стразами, забули вдома. Контрастом цієї сукні виступила ще одна приблизно такого ж фасону, але чорного кольору. Такі собі «інь-янь». Певно, присутнім запам’яталася й дівчина у сукні з дисків. Щирими оплесками присутні журналісти вітали модельу спідниці з газет. Для них вона стала своєрідним символом ЗМІ. Окрім чудових суконь, дівчат також прикрашав боді-арт, зроблений гуашевими фарбами. Майстром у цьому мистецтві також виступила Світлана Пищита. Висновок: Андре Тану така колекція і не снилася.

Фінальна гра

Величезними зусиллями у фінал прорвалися команди «Удай» та «Штурм». Ця гра вразила всіх: і глядачів, і суддю, і самих футболістів. Оскільки рахунок за основний час склав 1:1, відбулася на диво довга серія пенальті. Гравці ніяк не могли нанести вирішальний удар. І, все-таки, перемогла команда «Штурм» (с.Садки) з рахунком 5:4. Капітан команди Мороз Олег прокоментував перемогу своєї команди так: «Всі команди були гарними. Всі дуже старалися. Та перемогли найкращі!»

Закриття чемпіонату

І ось нарешті відомі результати. На фоні синього неба майорів державний прапор, неподалік розташувався стіл з кубками для чемпіонів, команди виставлені в ряд, над пляжем пронісся гімн України. Ведучий проголосив закриття чемпіонату і запросив до слова Світлану Пищиту: (тут мають бути ваші слова))) Стають відомі результати змагань. Ітак, перше місце – «Штурм» (с.Садки). Друге місце – «Удай» (с.Велика Круча) Третє місце і бронзова нагорода – «Юність» (Машіївський район) Були визначені і кращі гравці. Ними стали: Юрій Пастушенко – кращий бомбардир. Команда «Юність» Андрій Ціома – кращий голкіпер. Команда «Удай» Ярмоленко Юрій – кращий захисник. Команда «Удай» Олександр Громенко – кращий нападник. Команда «Удай» Олег Мороз – кращий гравець. Команда «Штурм». Ми вітаємо переможців та виносимо подяку усім командам за участь у змаганнях за Молодіжний Кубок Полтавської області з пляжного футболу.

Даша Васильєва, Аня Пашко
Просмотров: 746 | Добавил: molodijkav | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: