Субота, 18.05.2024, 17:24
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » Архів матеріалів

«Головною метою заходу є обмін досвідом між молоддю України та Німеччини з питань соціал-демократичних ініціатив та економічних тенденцій у політичних курсах обох держав. В умовах світової фінансової кризи стає актуальним питання соціального захисту громадян. Підігріті політками настрої декількох європейських країн народів вибухнули. Вибухнули хвилею протестів. Навіть у Європі відчувається несправедливість. Задля недопущення подібних ситуацій в Україні ми поступаємо мудро – вивчаємо іноземний досвід, прогнозуємо та упереджуємо стихійні події» зазначив лідер «Студентської платформи» Володимир Шемаєв у своєму слові 21 лютого на відкритті міжнародного зимового семінару «Україна-Європа: молодь на шляху до соціально-орієнтованої політики».

Участь у заході прийняли представники молодіжної організації JUSOS Соціал-демократичної партії Німеччини.

Філіпп Цеттель, керівник офісу депутату Бундестагу Бербель Кофлер - голови групи дружби Німеччина-Україна, розповів ... Читати далі »

Переглядів: 669 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 27.02.2009 | Коментарі (0)

І холодно, і тепла хочеться… То ж, не дивно, що люди готові вірити практично у все, аби морози якомога швидше відступили і запанувала весна. Одним з таких вірувань є святкування Масниці!

За тиждень перед початком Великого посту починали святкувати Масниці – проводи зими і зустріч весни. Раніше, на протязі тижня, народ розважався різними іграми. Наприклад, катанням з гір на санчатах чи походами на ковзанку. Певно, хотіли насолодитися останніми шматочками зими. Зараз і снігу майже немає, хоча, при бажанні, на ковзанку потрапити можна. От тільки ефект буде трохи не той. Штучний чи що? У народі вважалося, що останній, перед Ве ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 23.02.2009 | Коментарі (2)

Для представниць слабкої статі чоловіча душа – темний ліс. Напередодні Дня Захисника Вітчизни хочеться порадувати коханих чимось особливим, але не завжди наші смаки збігаються. То чого ж бажають захисники, а що отримують натомість?

  1. Годинник. В народі говорять, що дарувати годинники  - то до сварки. Але не будемо вдаватися в повір’я. Якщо ж ви все-таки  вирішили порадувати свого захисника «цокаючим дивом», то ... Читати далі »
Переглядів: 699 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 23.02.2009 | Коментарі (0)

Хто ж цього року поїде від України на "Євробачення"? Гурт "Воплі Відоплясова" відмовились від участі через європейське турне, яке чекає на музикантів саме у травні. Серед 63 поданих заявок до оргкомітету, компетентне журі відібрало половину учасників. Вже за кілька днів країна буде знати зіркову 15, яка і візьме участь у фінальному відборі. Серед відібраних претендентів - Світлана Лобода, гурти "4 королі", "Нікіта", Андрій Князь.
Співак Андрій Князь для свого виступу обрав ліричну тематику. В основі пісні "Не йди" лежить особистий досвід виконавця.
Андрій Князь (співак): "Хоча в нас була ще одна пісня на запас швидка, динамічна, але романтика, я все таки думаю, переважає. Бо в кожного в серці – є той такий вогник кохання, і кожна людина є романтична сама по собі".
Гурт "Нікіта" теж має усі шанси поїхати у травні до Москви на фінал "Євробачення". За словами продюсера проекту - Юрія Нікітіна, дівчата представляють нове бачення україн ... Читати далі »
Переглядів: 627 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 12.02.2009 | Коментарі (0)

Успішне складання тестів зовнішнього незалежного тестування - гарантія вступу до вищого навчального закладу Проходження тренувальних тестів підвищує шанс успішного складання за рахунок ознайомлення зі змістом, форматом та процедурою тестування та формування вмінь, як краще відповідати на тестові завдання різних форматів. Існують три основні фактори успішного складання тестів ЗНО. Знання предмету. Цей фактор забезпечує приблизно 75% результату. Знання форми та процедури тестування. Цей фактор забезпечує до 10% результату Тренованість, досвід проходження тестування, тестова підготовка. Цей фактор забезпечує до 15% результату. Додатково, проходження тематичних тестів окрім тренувального ефекту, дає вам інформацію про ваші слабкі та сильні місця стосовно знання предмету, що допомагає ретельніше підготуватись до тестування. Учні, що пройшли пробні та тренінгові тестування, мають реальний шанс підвищити свій результат ЗНО на 20-25%. Сайт навчального центру "Лідер" testportal.if.ua дає учням ... Читати далі »
Переглядів: 628 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 03.02.2009 | Коментарі (0)

На виконання Загальнодержавної програми підтримки молоді на 2004-2008 роки Міністерством України у справах сім‘ї, молоді та спорту і Національною спілкою письменників України щорічно з березня по грудень проводиться Міжнародний конкурс кращих творів молодих українських літераторів “Гранослов”. Конкурс започатковано у 1991 році.

Конкурс ставить перед собою високу мету – сприяти національно-культурному відродженню нашої держави, популяризувати українську мову та твори молодих українських авторів, надати підтримку молодим талановитим українським літературним митцям, допомогти видати їх перші у житті книжки. За 16 років проведення заходу журі визначило більше 155 переможців, 300 дипломантів, було видано більше 177 книжок творів-переможців та 8 альманахів кращих творів дипломантів по тисячі примірників кожної книжки.

Вимоги конкурсу:
1. У конкурсі можуть брати участь молоді літератори (в тому числі учасники та дипломанти конкурсу попередніх років) віком до 35 рокі ... Читати далі »
Переглядів: 1026 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 03.02.2009 | Коментарі (0)

Пам'ять Роду нашого шанобливо зберігає і віншує дочок і синів своїх, тих, що своїми справами і життєвим шляхом додали до його слави частку свого нетлінного духу і сили. І, мабуть, не випадково саме ім'ям одного з кращих синів України названо найвищу державна відзнаку – Національну премію України ім. Тараса Шевченка. Здавалося б нині, в Україні, не УССРі – і ця відзнака знаходитиме тих хто насправді вартий і заслуговує бути визначеним такою високою шаною. Здавалося… Та не так склалося, як гадалося!

Не дивним, а ганебним глумлінням над пам'яттю Т.Шевченка є те, що серед цьогорічних номінантів, пошукачів на присудження звання лаурета премії його імені є прізвище Г.І.Лютого. Це вже верх цинізму, коли підписант під сумновідомим «Обращением представителей творческой интеллигенции…» від 26 липня 2007 р. в якому українській мові – тій мові яку захищав і підіймав на світовий рівень Т.Шевченко, відводиться місце загумінкового «наречія» недорозвинених гомункулів, на чому з гниловодною п ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 03.02.2009 | Коментарі (0)

В абсолютній більшості вузів на сьогоднішній склалась велика проблема з виплатою стипендій. Так, як коштів не вистачає, то керівники вузів прийняли рішення, якщо є хоча б одна трійка - студент не буде отримувати стипендію. Хоча відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, студенти у яких середній бал 4.0 та вище мають право на мінімальну стипендію.

Це є порушенням прав студентів.

За інформацією деяких вузів, Міністерство освіти направило їм лише 70% необхідних коштів на виплату стипендій.

chernih_22@yahoo.com

Переглядів: 654 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 03.02.2009 | Коментарі (1)

Большинство украинских студентов связывают свое будущее с коммерческой деятельностью, не доверяют политикам, хотят в совершенстве знать иностранные языки

...и мечтают уехать за границу или временно, или навсегда. Таковы результаты социологического исследования украинского студенчества, которое проводил Государственный институт развития семьи и молодежи, сообщает "Немецкая волна". Подобные исследования институт проводит уже четырнадцать лет, однако украинское студенчество исследовали впервые, рассказывает директор института Андрей Мишин.

"Студенчество наиболее ресурсная и креативная часть общества, и сегодня, когда перед страной стоят задачи выхода из кризиса, молодежь должна быть конкурентоспособной", - объяснил он.

Исследование подготовлено для президента, правительства и Верховной Рады, чтобы власти проанализировали состояние дел в молодежной политике, ведь сейчас в украинских вузах обучается более двух ... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 03.02.2009 | Коментарі (0)

 

Однако для молодежи интернет является основным источником новостей, догнав ТВ по популярности. Среди американцев моложе 30 лет, 59% (против 34% в прошлом году) предпочитают узнавать большинство новостей из интернета. При этом, телевидение выбрали также 59% опрошенных, тогда как в 2007 г. таких было 68%, что говорит о падении популярности ТВ. Данные опроса Pew Research превышают показатели 100%, потому что люди могли выбирать несколько вариантов ответов.

Как заметили аналитики, телевидение и печатная пресса намного сильнее подвергаются финансовому давлению из-за ухудшения состояния экономики, по сравнению с интернет-СМИ. Хотя некоторые газеты имеют достаточно популярные веб-сайты, их основные и наиболее прибыльные рубрики - такие как доски объявлений, списки вакансий и предложений по продаже ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: Дашко_Квач | Дата: 08.01.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »