Субота, 18.05.2024, 07:41
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » 2008 » Листопад » 4 » Halloween в НК “ Зебра»
Halloween в НК “ Зебра»
16:16

Чорти, відьми, чорні коти… темні маги та їхні помічники – усі вони збираються лише раз на рік, коли святкують день усіх святих – Хеловін. Цього року місцем шабашу було призначено НК «Зебра».

 

Хазяїн та його прибічники

 

Заяложена фраза: «Цукерки або смерть» наразі вже не в моді. Нині більш актуально звучатиме: «Потанцюй зі мною, не то вкушу за шию». Приблизно такі заклики лунали 2 листопада в НК «Зебра» . Саме там молодь святкувала ніч усіх святих – Halloween. Усе дійство організовували Молодіжний Парламент Кременчука та Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій. За наявності флаєрів, які волонтери напередодні роздавали у школах та ВНЗ, пройти до клубу можна було безкоштовно. Єдиною обов’язковою умовою була наявність елементу маскарадного костюму. І народ постарався на славу! Уявіть собі едаку наречену у білій подраній сукні, зі шрамами на обличчі. Або маленького графа Дракулу зі вставними зубами… Бал нечисті – що тут ще скажеш? Королем усіх темних виступив MC bios, а допомагала йому чаклувати хитрюща кицька, яка просто горіла бажанням оженити свого хазяїна. Кицькою була Юля Суперека. Саме це двійко ведучих і хороводило разом із Dj Protason. Варто зазначити, що святкування було поділене на дві частини: паті для школярів (початок о 17.00) і вечірка для студентів (з 21.00). Своїми виступами порадували публіку кременчуцькі реп-гурти «Праймс», «Техніка читання» та «Р.К.С». шокували публіку своїм виступом лицарі з Харківського клубу історичної реконструкції. Вони презентували усім присутнім показовий бій на мечах. Ну а далі, куди ж без запальних танців та голосної музики? На студентській вечірці виступів більше не було, зате організатори підготували купу цікавих конкурсів, найяскравіший з яких – визначення найкращого костюму.

 

Оформлення залу

Найвідомішим атрибутом Хеловіна, як відомо, є гарбуз. У ньому вирізають очі та рот, виймають серцевину, вставляють у середину свічку. Такі гарбузи називаються "Джек Ліхтар", або «Блукаючий вогник. Звісно ж, такими ліхтарями прикрашали і клуб. Насправді це дуже красиво, коли у цілковитій темряві палає гарбузова голова зі страшним обличчям. Тоді дійсно починаєш вірити в існування  різних духів та потойбіччя. Приміщення ніби було оповите якимсь туманом, в якому раз-по-разу зринали привиди. Виглядало ефектно, коли не заглядувати під простиню, з якої вони були зроблені. Привиди висіли і під стелею, і на стінах, і на самій сцені. Хоча там і так було лячно. Складувалося враження, ніби виконавці виступають у невеличкій прозорій коробочці, оповитій павутиною. Щоправда, павука ми так і не побачили. Та хто б міг подумати, що таке можуть люди причепити? А вони можуть…

                                                                 Величний Оракул

Лише в цю ніч обрані привідкривають смертним завісу часу і видають таємниці минулого та очікування від майбутнього. Ну хіба можна було не запросити на вечірку славнозвісного Оракула, що так добре знається на міфічних історіях, міжпросторових гаданнях та людських долях? Усі бажаючі могли дізнатися, що ж їх чекає і до чого себе готувати. Гадання були найрізноманітнішими: майбутнє їм віщували по відчуттях їхньої карми, на картах чи просто по лініям на долоні. Для могутнього Оракула це все дрібниці. Тим паче, що в цю ніч він досягає максимуму своєї сили! Кожен, хто побував у нього на прийомі, отримав сертифікат, що засвідчив їхню усвідомленість про безцінні знання.

                                                                               Боді-арт

Можна багато дискутувати з приводу боді-арту, бути його палким прихильником або запеклим противником, але всім доведеться визнати – боді-арт є і має право на існування, як окремий вид мистецтва. Боді-арт (розпис по тілу) - яскраве, життєстверджуюче мистецтво, яке нині завоювало весь світ. В наш час без нього не проходить жодне дефіле, жоден показ мод. В НК «Зебра» на одному зі столиків, неподалік від входу, розмістилося декілька майстрів, що на протязі вечору розмальовували присутніх гуашевими фарбами. Картинка довго трималася, легко змивалася і дуже гарно прикрашала тіло. То ж, до кінця паті для школярів, не було жодного нормального обличчя – усіх прикрашали розписи.

Ось так минув цьогорічний шабаш. Всі нечисті повернулися до своїх домівок, щоб наступного року знову зібратися для віщування своїх темних справ!

Над сторінкою працювалa: Дашко Квач

Просмотров: 769 | Добавил: Дашко_Квач | Рейтинг: 4.0/2 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: