Неділя, 05.05.2024, 02:49
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » 2009 » Серпень » 31 » Пляжний футбол у Кременчуці
Пляжний футбол у Кременчуці
12:10
Сонце, Дніпро, пляж. Зацікавлені обличчя товпилися побіля парапетів і спостерігали за тим, як збиваючи одне одного з ніг, ганялися за м’ячиком футболісти. За що боролися і хто виграв – трохи далі.
Цими вихідними на Центральному пляжі нашого міста відбулися вже п’яті змагання з пляжного футболу за молодіжний кубок Полтавської області. Стандартно, участь прийняло вісім команд з усіх куточків Полтавщини. 
«Фаворит», Глобинський район;
«Факел», Жовтневе;
«Штурм», Кременчуцький район;
«МПК», команда Молодіжного Парламенту Кременчука;
«Юність», Машівський район;
«Удай», Велика Круча
СК «Антонівка», Пирятинський район;
СК «Старт», Оржицький район.
Чим розважали публіку?
Окрім захопливої гри, глядачів порадували щорічним показом мод з нетрадиційних матеріалів, якісною музикою та виступами груп підтримки. Окрім самих гравців, ні на хвилинку не зупинялися ведучі заходу – Руслан Проценко, Шевченко Микола, та DJ-ї: MC Bios, DJ ProtasOn, DJ Duos. 
Цьогоріч моделі дефілювали по піску у сукнях з газет та дисків. Між іншим, у тому році сукні виготовляли зі сміттєвих пакетів. І хоча наразі матеріал трохи змінився, кутюр’є все той же – Світлана Пищита, голова комітету молодіжних організацій.
Приємне враження на всіх справили змагання груп підтримки. Всього їх було дві: «Fresh Bodies» та «Hot ladies». У кожній команді було по чотири чоловіки. Готувалися самі, без тренерів, костюми виготовляли власними руцями. За місця, як не дивно, не побилися, хоча дівчата зібралися емоційні. Звання «Найкраще шоу» отримала команда «Fresh Bodies», приз за артистичність - «Hot ladies». Вони ж завоювали максимум глядацьких симпатій. Організатори вручили дівчатам по торту, щоб життя солодшим було та відправили позувати камерам. «Fresh Bodies» трохи відволіклися і поділилися своїми враженнями:
- Спочатку складно було. Готувалися дуже довго. По 5-6 годин тренувалися на пляжі. Авторка нашого танцю – Лебедєва Валерія. На протязі усіх наших тренувань, вона нас дресирувала. І хоча ми сьогодні не перемогли, було весело. Побільше б таких турнірів!
Кращі серед кращих
Повернемося до футболістів. Два дні драйву привели до логічного фіналу – визначення найкращих! Судили гру В.Коробко та Ю.Стрижак. Сподіваємося, що з їх рішенням згодні усі. Принаймні, усім відому фразу «суддів на мило», ми не почули.
Спочатку нагороджували найкращих гравців, потім перейшли до команд. Ітак:
Кращий воротар – С.Ляфун, «Штурм»;
Захисник – капітан команди МПК;
Нападник – О.Громенко, «Удай» (до речі, ввічливо подякував команді «Штурм» за перемогу);
Кращий гравець – О.Проскурня, капітан команди «Удай».
Всього було зіграно 18 матчів в ході яких і визначився переможець кубку!
Вперше за п’ять років третє місце посіла команда «МПК». З цього приводу говорити до мікрофону виставили «Студента року – 2009», по сумісництву, гравця команди, Сергія Гориславця. Сергій по-чесному зізнався, що перший день матчу якось пропустив, прийшов на другий, отримав медаль, радий, все наче кльово. Потім плавно перейшов до кризи та побажань глядачам, і закінчив свій виступ словами: «Хай вони там ділять собі щось, а ми будемо нормально жити». 
Друге місце зайняв «Штурм». Ну а перше… перше місце завоювала команда «Удай». Говорили небагато, не до того було. Але знову від щирого серця дякували «Штурму» за поразку. (нагадую, у тому році «Штурм посів перше місце за рахунок післяматчевого пенальті). Що ж, ми теж вам дякуємо. Але не за поразку, а за гарну гру!
Організатори заходу: Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Відділ у справах сім’ї та молоді, Фонд підтримки студентської молоді. Інформаційні спонсори: газета «АВтограф», сайти «Кременчук на долоні» (www.all-kremenchug.com.ua) та www.NERABOTA.Info, радіостанції «Europa plus» та «Авторадіо», Кременчуцька міська телерадіокомпанія, торгівельні марки «Кременчук мясо» та «umbro».
Дарія Квач


Просмотров: 1245 | Добавил: molodijkav | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: