Субота, 18.05.2024, 19:21
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » 2009 » Серпень » 11 » Літній порив… але куди?
Літній порив… але куди?
17:32

Нарешті кременчужани дочекалися літа. У когось вже триває відпустка;  для деяких (мова йде про студентів) настав найкращий час для підробітку; у інших почалися літні канікули… життя не стоїть на місці. Адже літо – найкраща пора для відпочинку. Про те, як саме збирається провести вільний час молодь, піде мова далі.

 

Літній табір

Напевне, цей варіант найпершим приходить у голову дорослим вже через те, що це один з найпростіших способів дати змогу відпочити собі та своїй дитині. Проте, не важко здогадатися, що путівки нині не з дешевих, та й сучасні діти не дуже туди хочуть, адже там є «тиха година», а це, як відомо, найненависніший час для дітей.

А я на морі…

Море… сонце… дівки… пляж… Для багатьох це ідеальний відпочинок. Та й недарма. Скупнутися під водяними хвилями, позасмагати під теплими промінчиками сонця – перспектива явно не з найгірших.

Відпочинок у родичів чи на дачі

Місто чи дача? Це приблизно те саме, що співставити забруднене повітря та чистий ковток його ж на природі. Тому більшість людей намагається вирватися за місто, щоб у повній мірі відпочити десь на ставку з вудкою чи просто сидячи десь у бесідці з улюбленою книжкою в руках. (інтерпретації можуть бути найрізномаїтнішими)

У тенетах міста

Звісно ж, багато хто залишиться у кам’яних джунглях, так сказати. Влітку тут можна не лише отримати чергову порцію сонячного проміння, цілодобово пропадаючи на пляжах, а й насолодитися нічним життям. Дякувати Богу,  його у Кременчуці вистачає. Різноманітні кафе, бари та нічні клуби радо вітають молодих та енергійних.

Відпочинок за кордоном

Бельгія… Іспанія… Італія… Ці назви для більшості звучать приблизно як «Плутон, Марс, Юпітер….» щось далеке та недосяжне. Головна проблема – це кошти. Точніше, їх відсутність. Саме їх, у молоді багато й не буває, за винятком тих, хто має багатого дядька чи ще якогось родича. Іншим залишається лише мріяти. Як кажуть у народі «мечтать не вредно».

Мовою цифр:

Ми провели опитування серед мешканців нашого міста і спробували з’ясувати, де саме вони збираються відпочивати влітку. Ітак:

До таборів збирається  14% опитаних.  Трохи менше (17%) відпочиватимуть з сапою на дачі. Найбільше кременчужан збираються на море (31%). 6% свій відпочинок згають на роботі і ще стільки ж планують відвідати зарубіжжя. Як бачите, криза кризою, а відпочинок – то святе.

Трохи інші дані ми отримали, поспитавши «Де б ви хотіли відпочивати влітку?»

Як не дивно, та до таборів відпочинку та дідусів-бабусь молодь ну ніяк не хоче. Набагато більше її приваблює відпочинок на морі (43%), у рідному місті (6%) та за кордоном (49%). Дехто планує влаштуватися на роботу, аби трішки підзаробити. (це 2% опитаних)

 

Матеріал підготували:

Віталій LEO Збираник та Валентинка Митрофанова

Фото: Настя Васильєва

Просмотров: 645 | Добавил: molodijkav | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: