Субота, 18.05.2024, 16:45
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » 2009 » Травень » 28 » Відчуй себе «Not Alone»
Відчуй себе «Not Alone»
12:20

На кременчуцькому рок – олімпі запалилася нова зірочка. Це гурт «Not Alone» («Не самотній» пр. автора), який грає християнський рок. Ці хлопці та дівчата своїми піснями стріляють в саме серце, і роблять тебе добрішим, щирішим, кращим.

Склад гурту:                                                                                                                                                                               Дарина Іванюк – основний вокал                                                                                                                                   Кузнєцов Руслан – гітара, другий вокал                                                                                                                    Уткін Олександр – реп – вокал                                                                                                                               Китаєва Валерія – клавішні                                                                                                                                        Пастух Богдан – барабани                                                                                                                                                               Радіонов Артем – бас-гітара

1.      Чим відрізняється християнський рок від звичайного року?

Руслан:  У  музиці ніякої відмінності немає. А у текстах пісень ми підіймаємо тему Бога,пропонуємо  вихід із тяжкої ситуації. Також ми є патріотами, і тому пишемо про нашу країну, її проблеми та болючі питання.

2.      Чому ви обрали саме цей стиль музики?           

Руслан: З самого початку рок створювався як музика протесту. І ми саме таким шляхом виражаємо наше невдоволення  стереотипами та аморальністю, що панують  в Україні.

3.      Як приходять ідеї для написання пісень?

«Якби ви знали, паничі, що Not Alone роблять уночі….» (сміються. пр. автора). Вночі пісні ми пишемо! Взагалі у нас в команді немає людини, якій повність належить авторство. В основному пишемо разом, хоча деякі тексти писав Артем, інші Руслан,але і вони виконуються нарівні з «колективними».

4.      Яка символіка вашої назви?

Руслан:Ця назва виникла не відразу. Спочатку Артем нам всі мізки промив назвою «No one». Але потім ми дізналися, що в перекладі це звучить як «ніхто». Потім вже з’явилася назва «Not Alone», і зараз вона символізує виклик для людей, які почувають себе самотніми. 

5.      Які у вас відносини в гурті? 

Артем:  Дружні у нас відносини. Ми добре розуміємо одне одного, і це допомагає у творчості. А наш барабанщик і клавішниця навіть заручені. Богдан нещодавно зробив Лєрі пропозицію, і весілля заплановано на вересень. У Лєри навіть була колись ідея на сцену вийти у весільній сукні =)

6.      Як  познайомилися між собою музиканти?                                                                                                 Артем: Ми між собою знайомі давно. Можна сказати, разом під стіл пішки ходили. Але створити гурт  ідея виникла зовсім недавно. Перший виступ наш відбувся на Раківці. Зіграли ми тоді, м’яко кажучи, не дуже. Але зараз ми більше так не лажаємо.

7.      Гроші і музика. Що ви оберете?

Руслан: Звісно, музику, творчість.  Гроші – лише  інструмент, а пісня  - це порив душі. Ми – за якісну музику. Не в плані гарного запису чи зведення, а  в значенні  тексту, котрий примушує замислитися і щось змінити. Я не підтримую тих людей, які співають, самі не розуміючи своєї пісні.

8.      На що ви готові заради музики?  

Артем: Не спати ночами.

 Дарина: На все. Те, що я роблю, це все заради музики.

Богдан:  Заради музики я готовий оженитися.

Руслан:  Недоїдати) Через нестачу часу ми дуже  мало їмо. Нас постійно переслідує якесь невловиме відчуття голоду =)

9.      Які асоціації у вас викликає слово «сцена»?

Руслан:  це відчуття, коли в очі б’є світло прожектора, і я забуваю про все.

Артем:  я  ставлю перед собою певну мету, і сцена – це моя доріжка ось до цієї мети.

Саша: Адреналін

Лєра: у мене дрижать руки, але я намагаюся грати так, щоб це зачепило людину.

Богдан: сцена – місця для самовираження.

Дарина: на сцені я намагаюся підтримувати імідж гурту. І що б там не було, ми всі ніколи не забуваємо про те, що граємо християнську музику.

10.   Що для вас значить «зіркова хвороба»?

Богдан: Це однозначно  - негатив. Ми не ставимо за ціль мати фанатів, але хочемо, щоб з нами були  ті люди, які цінять нашу творчість. І головне – залишатися самими собою, щоб гроші і слава не змінювали ставлення до дорогих нам речей: рідних, друзів, музики.

11.   Ви молода група. Які маєте досягнення та плани на майбутнє?

Руслан: В список наших досягнень не входять перемоги на пісенних конкурсах, але ми маємо досвід виступів на різних сценах. Це і християнський фестиваль у Жовтих Водах, і концерт у Бердичеві,  також ми грали у кременчуцькій колонії для неповнолітніх, і ось наш нещодавній виступ на сцені Педучилища.  В майбутньому плануємо взяти участь у фестивалі «Червона рута»  і «Тарас Бульба».

Відчувала себе не самотньою: Юлько Рижик

Фото: Андрій Котляр

Просмотров: 694 | Добавил: molodijkav | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: