Субота, 18.05.2024, 16:40
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш опрос
Як часто вам доводиться розживатися на хабарі?
Всього відповідей: 28
Мини-чат
Главная » 2009 » Березень » 10 » Ми не купуємо першоцвіти!
Ми не купуємо першоцвіти!
14:54

Напередодні 8 березня,  уже вдруге в нашому місті була проведена акція «Ми не купуємо першоцвітів!» , яка спрямована на захист першоцвітів.

 

Акція, яка проходила у два етапи була організована Молодіжним  Парламентом Кременчука та Кременчуцьким міським  комітетом молодіжних організацій. Перший етап стартував 6 березня о 12.00. Тоді кременчуцька молодь зібралася біля Центрального ринку у найбільшому місці скупчення людей, з плакатами з написам «МИ НЕ купуємо першоцвіти» та інформаційними листівками. Таким чином, організатори та волонтери намагалися нагадати усім і кожному про те, що усі покупці букетів перших провісників весни стимулюють браконьєрів знищувати квіти і у наступному році. То ж, легше відмовитися від такого букету та замість цього подарувати якісь інші квіти, ніж знищувати ті, що вже давно потребують нашого захисту. Адже вони занесені до Червоної книги України і у недалекому майбутньому, наші нащадки зможуть побачити ці квіти лише на картинках.

Другий етап був проведений 7 березня о 10.00. Ажіотаж волонтери викликали неабиякий: хтось віднісся до проведення акції з негативом (ті, хто, власне, торгував цими квітами), але більшість хвалили і навіть поривалися допомогти. Що ж, приємно, що у нашому місті є дійсно свідомі люди, які навіть за часів кризи можуть знайти у собі сили піклуватися не лише про себе та своїх близьких, а й про флору та фауну.

 

А люди говорять…

Дарина, 17 р.

Не думала, що буде так цікаво. Відчула себе частиною балагану: окрім волонтерів, були присутніми промоутери з рекламою дверей, продажем стартових пакетів та поповненням рахунку. Під величезним червоним плакатом, який тримали наші хлопці з організації, сидів якийсь дідусь і грав на баяні. Від усього цього хотілося танцювати разом з плакатом, який я тримала. Люди жваво цікавилися акцією, хвалили організаторів та учасників, поривалися допомагати. Емоції, які я тоді отримала, неможливо описати. Бомба!

Юлія, 15 р.

На другий день акції ми з подругою випадково зігнали бабцю з насидженого місця, де вона торгувала підсніжниками. Просто ми розлякали всіх покупців. Вона довго лаялася і, врешті-решт, пішла геть. Почула дуже багато схвальних відгуків від молоді та старшого покоління. Море позитиву отримала від участі в акції.

За акцією спостерігала: Дашко Квач

Просмотров: 1001 | Добавил: Дашко_Квач | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: